Find den rette flyttemand

Når det kommer til at finde den rette flyttemand i København, kan der være mange parametre som spiller ind, og som kan påvirke din beslutning. Men én ting er sikkert når man skal vælge flyttemand – man skal kunne stole på personen. På dette blogindlæg kan du finde nogle tips og tricks, så du kan finde den helt rette flyttemand, som passer til netop dine behov. Ydermere kan du få svar på nogle af dine mange spørgsmål som kan forekomme ved en flytning. 

Hvor meget koster en flyttemand?

Prisen på en flyttemand kommer meget an på hvilken virksomhed og hvilken type løsning du vælger. Man kan her vælge alt fra en enkelt flyttemand, til en hel flytteløsning med en masse services forbundet. Timeprisen for én flyttemand starter som regel fra 599 kr., mens prisen for en flytning med 2 mand og vogn koster 800 kr. i timen. En løsning med 3 flyttemænd inkl. flyttevogn løber op i en pris på 1.100 kr. i timen.

Dagen flytningen skal foregå på, spiller også en væsentlig rolle. Her kan priserne variere, alt efter om det er i hverdagene eller i weekenden. En flytning er som regel noget dyrere i weekenden.
Flyttemand med flyttekasse
Flyttefirma på farten

Hvilket flyttefirma skal man vælge?

 Et godt flyttefirma er defineret ud fra deres flyttemænd, og det arbejde som en flyttemand ligger i den pågældende flytning. Når det kommer til valg af flyttefirma, er der mange væsentlige parametre som er afgørende. Her kan alt fra pris til forsikringer spille en vigtig rolle. Derfor er det altafgørende at man har defineret lige præcist hvad ens behov er ved flytningen, så man kan vælge virksomheden efter dette og derigennem finde den rette flyttemand til ens flytning. Herunder kan kundeanmeldelser være en afgørende faktor. Man kan altså se hvad andre folk har erfaret ved de enkelte firmaer, og vurdere om det har været en god oplevelse eller ikke. Trustpilot er en hjemmeside, som er fyldt med en masse kundeanmeldelser af forskellige virksomheder. Alt i alt, så er valget af flyttefirma op til en selv og ens behov. 

10 gode råd til at finde den rette flyttemand

Spørg familie og venner til råds. Hvis nogle i dit netværk har haft gode oplevelser med nogle flyttefirmaer, så kan det være en fordel at benytte det samme firma. Hvis altså dem i dit netværk kan anbefale firmaet. Omvendt, hvis nogle i ens netværk har haft dårlige oplevelser med nogle flyttefirmaer, kan det altså være en god ide ikke at benytte sig af de firmaer.
Læs kundeanmeldelser. Find hjemmesider som har opgiver anmeldelser af diverse flyttefirmaer, og læs disse anmeldelser grundigt igennem. Hvis nogle har haft dårlige oplevelser med et firma og deres flyttemænd, og mønsteret går igen med den pågældende virksomhed, skal denne nok fravælges. Trustpilot er en god hjemmeside til at læse kundeanmeldelser.

Modtag tilbud fra diverse flyttefirmaer. Ved at modtage nogle tilbud fra forskellige firmaer, kan du sætte tilbuddene op imod hinanden, og derefter vurdere hvilket der giver bedst mening i dit tilfælde. Man har her et sammenligningsgrundlag som man kan gøre brug af.

Få altid aftalen med flyttefirmaet på skrift. Dette kan være til stor gavn hvis der skulle opstå uenigheder mellem dig og den pågældende flyttemand.
Undersøg om flyttefirmaet er forsikret og om de har garanti. Dette kan du som kunde, få stor gavn af, hvis noget skulle gå galt under flytningen. Typisk vil en flytteforsikring og garanti gøre flytningen dyrere. Derimod kan det koste dyrt, hvis noget går galt, og man ikke er forsikret.
Undersøg om firmaet har meget erfaring, og derigennem kompetente medarbejdere. Hvis firmaet har eksisteret i en lang række år, og er godt implementeret i markedet, ville dette som regel betyde at de ved hvad de laver.
Find ud af hvilke ydelser flyttefirmaet tilbyder. Mange flyttefirmaer tilbyder services i form af nedpakning og udpakning samt flytning af mere vanskelige eller skrøbelige genstande. Nogle flyttefirmaer tilbyder også opbevaringstjenester til at beskytte ens ting under flytningen, hvis man skulle have brug for ekstra plads.
Hvilket køretøj bruger firmaet? Køretøjet som flytningen skal foretages i har også en væsentlig betydning. Hvis man skal flytte en stor mængde genstande fra et hus til et andet, eller om det bare er et værelse som skal tømmes og flyttes, har betydning for valg af køretøjet.
Gør brug af dit netværk. Er der nogle i dit netværk som arbejder som flyttemand, eller kender nogle som gør, kan du med fordel bruge dem til din flytning. Her vil tilliden være højere, og som regel vil prisen være lavere. En flyttemand man har tillid til, er altid en god ide at benytte sig af.
Vælg en af vores samarbejdspartnere. På den måde vil du få et flyttefirma som vi kan stå 100% inde for, og som sætter kundens behov i fokus. Udfyld vores kontaktformular for at modtage et tilbud, eller for at få svar på spørgsmål.

Vær forberedt til din flytning

Når du har undersøgt de forskellige muligheder, ved valg af flyttefirma, skal du gøre klar til din flytning. Flyttemænd kommer og hjælper med din flytning, og derfor er det en god ide at være forberedt og klar til at de kommer. Man kan med fordel, pakke alle sine ting ned i flyttekasser, så de er klar til at blive læsset i flyttebilen. Dette vil gøre flytningen hurtigere, og man kan endda spare penge i form af flyttetimer brugt. Man kan planlægge sin flytning, og fastlægge en bestemt dato, så man er klar til når flyttefirmaet kommer. Her kan man med fordel begynde at pakke ned en uge eller nogle dage før de kommer.

Den bolig man har før man flytter til sin nye, skal være præsentabel og klar til at nye folk flytter ind. Rengøring og klargøring af sin bolig, er essentielt ved en flytning, og dette er en fordel at gøre i god tid. Man kan begynde med at støvsuge og vaske gulv samt aftørring af diverse overflader, stikkontakter, fodlister og dørkamme. Vær dog opmærksom på hvilke midler du bruger til rengøring, da gulv fx kan tage skade hvis man bruger de forkerte midler. 

Køkkenet skal selvfølgelig også have en tur, når det kommer til rengøring og dette kan blive meget tidskrævende. Ovnen skal rengøres grundigt med ovnrens og komfuret skal rengøres bagved, hvis dette kan trækkes ud. Køleskab og fryser skal rengøres og afrimes og emhættens filtre skal ligeledes renses. Derudover skal opvaskemaskinen afkalkes og rengøres, og det samme gøres gældende ved vask og vandhane. Ligesom med køkkenet, skal badeværelset også have en ordentlig tur. Fliser, armaturer, toilet og andre overflader skal gøres grundigt rent for både kalk og snavs. Afløb og vandlås skal også gøres rent.

Vores samarbejdspartnere

Ved valg af en af vores samarbejdspartnere, får du altid et flyttefirma du kan stole 100% på og til en fordelagtig pris. Vi har nøje valgt vores samarbejdspartnere efter en lang række parametre, som vi vurderer, er det kunderne vægter højest. Udfyld formularen nedenunder, hvis der er spørgsmål omkring vores partnere, eller hvis du er interesseret i at modtage et tilbud.

Kontaktformular