Opbevaring

Når man skal i gang med en flytning, og flytte alle sine ting fra A til B, kan det være et logistisk mareridt. Især at få opbevaret alle sine ting imens flytningen finder sted. Man finder hurtigt ud af hvor mange ting man har. Hvis man skal flytte i noget mindre, kan det være en stor udfordring at finde opbevaring og plads til alle sine ting. Båder under flytningen og efter flytningen. Skal du flytte i noget mindre, men ikke er klar til at sige farvel til nogle af dine ejendele, kan opmagasinering være en god ide. Mange virksomheder tilbyder forskellige løsninger omkring opbevaring/opmagasinering af ejendele. Derfor kan det være svært at finde den mulighed som passer perfekt til netop dine ønsker og behov. På denne blog-underside kan du blandt andet finde relevant information om opbevaring/opmagasinering af dine ting under en flytning.

Opbevaring af ejendele mellem boliger

Står du i den uheldige situation, hvor du har opsagt dit lejemål for din nuværende bolig, men der går noget tid før du får nøglerne til din nye bolig. Så skulle du gerne have et sted hvor dine ting kan opbevares. Her kan man med fordel benytte sig af et opbevaringsrum. Mange virksomheder tilbyder opbevaring af ens ejendele via deres opbevaringsrum. Med et opbevaringsrum, får du muligheden for opbevaring, mens du venter på nøglerne til din nye bolig. Et opbevaringsrum kan være en god ide, for man slipper for at rykke alle sine ting mere end højest nødvendigt. Man kan fx tage sine vigtigste ejendele med sig i den midlertidige bolig, og opbevare alt andet i et opbevaringsrum.

Find den rette virksomhed

Der er mange virksomheder som tilbyder denne service. Her skal man igen være kritisk og opmærksom på de forskellige virksomheder. De tilbyder alle forskellige ting og har forskellige fokuspunkter. Man skal som hovedregel, altid vælge en virksomhed man føler sig tryg ved, da det er ens ejendele der er på spil. Mange af virksomhederne som tilbyder denne service, har været i branchen i noget tid, og er derfor godt implementeret i markedet. Men dette kan altså også være en ulempe. De store virksomheder i markedet, kan nemt miste fokus på den enkelte kunde, da de har rigtig mange kunder at tage hånd om. Derfor kan en lidt mindre virksomhed være en god ide, da der her er mere fokus på den enkelte kunde og deres personlige behov.

Priser på opbevaring

Priserne svinger meget fra virksomhed til virksomhed. Men er pris en afhængig faktor når man snakker om ens ejendele? For nogle er det, og for andre er det ikke. Hvis man har meget dyre ting, og har brug for møbelopbevaring eller opbevaring af andre værdifulde ting, så er prisen ikke nødvendigvis en væsentlig faktor. Men for personen som måske kun skal have få ting opbevaret, imens flytningen foregår, kan prisen være en afgørende faktor. Her gider man ikke belastet meget økonomisk, da det er få ting som skal opbevares. Derfor kan prisen være en afgørende betydning, men det handler om den enkelte kunde og deres behov ved opbevaringen.

Opbevaringskasser

Kontakt os

Har du spørgsmål, er i tvivl om noget eller vil have noget afklaret, så tilgå vores kontakt os side. Vi kan svare på spørgsmål omkring opbevaring og opmagasinering, og sende dig videre til vores samarbejdspartnere hvis interessen opstår. 

Typer af opbevaring under flytning

Når man skal flytte til en ny bolig eller nyt kontor, kan det være nødvendigt at opbevare nogle af sine ejendele i en periode. Der er her nogle forskellige typer af opbevaringsmuligheder, man kan benytte sig af, når man flytter:
 
  • Lagerhotel: Et lagerhotel er en virksomhed, der tilbyder opbevaringsrum i forskellige størrelser og til forskellige priser. Lagerhoteller er typisk beliggende i industriområder, og man kan leje et opbevaringsrum i kortere eller længere tid.
 
  • Container: En container er en stor metalbeholder, der kan placeres på ens ejendom. En container kan lejes og bruges til opbevaring af ens ejendele, indtil man er klar til at flytte dem ind i sin nye bolig.

  • Flyttekasse: En flyttekasse er en papkasse, der er designet til at beskytte ens ejendele under transport. Flyttekasser kan også bruges til midlertidig opbevaring af ens ejendele under en flytning. Læs mere om flyttekasser på vores blogindlæg omhandlende dette.

  • Selvopbevaring (self-storage): Selvopbevaring er en service, der tilbyder leje af opbevaringsrum i et forsikret og sikret område. Selvopbevaring kan være en god mulighed for personer, der har behov for midlertidig opbevaring af deres ejendele, mens de finder en ny bolig.

  • Opmagasinering: Med opmagasinering kan man opbevare sine ejendele, enten om de er personlige, en del af husholdningen eller ens virksomhed, i et opbevaringsrum. 
 

Uanset hvilken type opbevaring man vælger, er det vigtigt at tage hensyn til sikkerheden af ens ejendele. Man bør altid sørge for at pakke og beskytte ens ejendele godt, inden de opbevares, og sikre sig, at opbevaringsstedet har gode sikkerhedsforanstaltninger på plads.

flyttekasse til opbevaring

Opbevaring af inventar for virksomheder

Skal din virksomhed have et nyt kontor? Eller overvejer dine arbejdskollegaer og dig at flytte til et nyt kontor? I begge af disse tilfælde, kan en opbevaring af virksomhedens kontorinventar, være en god ide. Der er en økonomisk og logistisk fordel ved at gøre brug af denne type opbevaring. De ting som står opbevaret, er let tilgængelige, og på den måde kan forretningen køre videre, imens i er i gang med en flytning. Her skal man som virksomhed have fokus på, at opbevaringen af inventaret er i gode og trygge hænder.

Valg af virksomhed

Det er en hektisk proces at flytte virksomhedsadresse, så det vil altså gøre det mere overkommeligt, hvis man finder en pålidelig virksomhed hvor man kan opbevare tingene. Det vil gøre processen mere overskuelig, og der vil være færre ting man skal tænke på. Valg af virksomhed, når det kommer til opbevaring af kontorinventar, er altså essentielt for en virksomhed som står overfor en flytning. Man kan finde en lang række virksomheder som tilbyder denne type opbevaring. Derfor skal man som virksomhed være kritisk, og tænke på ens egne behov. Her kan parametre som placering, mængden af opbevaring samt perioden opbevaringen skal finde sted være væsentlige parametre. 

Opmagasinering af ejendele

Med opmagasinering kan man opbevare sine ejendele, enten om de er personlige, en del af husholdningen eller ens virksomhed, i et opbevaringsrum. Ved opmagasinering er det kun dig som har adgang til dit personlige rum, og du kan besøge det så ofte du ønsker. Og hvis ens opbevaringsbehov ændrer sig, kan man nemt tilføje eller fjerne ting fra rummet. Der er mange gode grunde til at vælge at opmagasinere sine ting. Det kan fx være man skal flytte, renovere sig hjem, rejse/ flytte til udlandet, flytte sammen eller giftes. Ved alle disse muligheder er opmagasinering en fornuftig ide.

Der er mange forskellige virksomheder som tilbyder opmagasinering af ens ejendele. Alle disse virksomheder har forskellige priser, placeringer, fokuspunkter og kundehåndteringer. Her skal man altså vælge den virksomhed som passer bedst til ens egne behov. Dette er meget vigtigt, da det er ens ejendele der skal opbevares. Man skal altså ikke gå på kompromis med ens egne behov, ved opmagasinering af ens ting!

Lagerhotel

Står du overfor en flytning, enten privat eller erhverv, kan du få brug for at en stor mængde genstande skal opbevares. Ved dette tilfælde kan et lagerhotel benyttes. Et lagerhotel, er ligesom navnet angiver, en slags hotel lavet til lager. Et lagerhotel er en kæmpe hal, som består af et stort antal rum i forskellige størrelser. Her lejer man sit eget private rum, og man kan komme og gå til sine ting når man ønsker det. Nogle virksomheder kræver dog, at man informerer om det nogle dage før.

Denne type opbevaring kan i nogle tilfælde være den bedste form for opbevaring, da det ofte kan være en nemmere, billigere og mere sikker løsning. Det man opbevarer i et lagerhotel, kan variere meget ift. ens opbevaringsbehov. Nogle virksomheder bruger det til fx at opbevare årsregnskaber og andet arkivmateriale, der skal gemmes, men ikke behøver at fylde på kontoret.

Da der er mange virksomheder som tilbyder opbevaring med et lagerhotel, skal man undersøge mulighederne nøje før man vælger virksomhed. Man skal fastlægge sit opbevaringsbehov, og finde frem til hvilke områder man vil have fokus på. For nogle kunder kan pris og placering spille en stor rolle, og for andre kan sikkerhed og tilgængelighed være mere væsentligt. Derfor skal man finde ud af hvad ens behov er, før man vælger sin virksomhed til lagerhotels-opbevaring.

Lagerhotel til opbevaring