flyttemænd - københavn

Istandsættelse ved fraflytning lejlighed

Ved fraflytning er der altid obligatorisk istandsættelse, som klargøring til den nye lejer. Hvad skal man reparerer? og hvor finder man ud af, hvad man som lejer selv skal lave eller slet ikke skal stå for? Her kan du læse mere.

Flytteforsikringer

Hvad er en flytteforsikring? Hvad dækker en flytteforsikring? Dette blogindlæg gør dig klogere på hvad flytteforsikringer er, hvad det dækker og hvorfor man skal vælge en flyttevirksomhed som er forsikret.

Professionelle VVS Tjenester

Hvis dine vandhaner drypper, rørene er tilstoppede eller VVS-systemet giver dig problemer, så er en VVS-tekniker din bedste ven. Få professionel hjælp til at løse dine VVS-udfordringer og sikre, at alt fungerer som det skal.

Professionelle kloak tjenester

Har du brug for en kloakmester?  Så vil dette blogindlæg gøre dig meget klogere på hvad en kloakservice er, hvad det dækker og hvordan man skaffer den helt rigtige. Alt så dine behov kan blive 100% tilfredsstillet!

Gør-det-selv-flytning

Skal man hyre et flyttefirma til ens flytning? Eller skal man gøre det selv? På dette blogindlæg, får du gode råd til om man skal foretage flytningen selv eller hyre en virksomhed, samt en huskeliste ved flytning.

Flyttekasser

Hvordan finder man den rette flyttekasse? Hvad koster en flyttekasse? Læs mere på dette blogindlæg, og få relevant information omkring flyttekasser. Bliv totalt klar til din næste flytning med de rette flyttekasser.

International flytning

Hvordan flytter man til udlandet? Hvad skal man huske ved international flytning? På dette blogindlæg, får du relevant information omkring international flytning.

Flyttefirmaer København

Hvordan finder man det rette flyttefirma i København? Hvad koster et flyttefirma i København? Læs mere her og få god rådgivning og relevant information. 

Organisering under flytningen

Hvorfor er organisering vigtigt under flytningen? Tips, gode råd og generel rådgivning til organisering under flytningen. Læs mere her på blogindlægget.

Reklame på flyttelastbil

Derfor er reklame på lastbil en god og effektiv måde, at skabe opmærksomhed omkring sit flyttefirmas brand. Læs mere her omkring de mange fordele, hvordan en lastbilreklame skal designes. 

Spar penge på din flytning i København

At flytte kan være en spændende tid, men det kan også være en økonomisk udfordring, især når du flytter i en by som København, hvor leveomkostningerne kan være høje. Heldigvis er der måder at reducere omkostningerne ved din flytning og spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten af din oplevelse.

Hvorfor det er vigtigt at male din flyttelejlighed inden du flytter

Overvejer du at male din flyttelejlighed? Læs her hvorfor det er vigtigt at male din lejlighed inden du flytter og få flere penge tilbage på depositummet.

Flytning og udlejning af depotrum i København

Står du og skal flytte? så har du måske brug for hjælp til både flytningen og opbevaring. Læs med her omkring mulighederne for flytning og opbevaring i København.